Brand & Copyright

Design de produs

Design este locul in care functia indeplineste forma. Toate produsele Oana Lianu sunt protejate prin design inregistrat sau drepturi de proprietate intelectuala.

Oana Lianu Trademark

Daca doriti sa includeti o marca verbala Oana Lianu in titlul sau numele unui produs, trebuie sa obtineti permisiunea prin intermediul nostru.

Pentru a utiliza sigla Oana Lianu in cadrul produsului sau serviciului dvs., va trebui sa obtineti permisiune. Cu toate acestea, puteti utiliza marcile verbale Oana Lianu intr-o maniera descriptiva.

Oana Lianu isi rezerva dreptul de a initia o actiune in justitie in cazul in care aceste cerinte nu sunt indeplinite atunci cand se folosesc marcile noastre verbale.

Continutul media

Acest site web contine materiale care sunt detinute sau licentiate de noi. Acest material include, dar nu se limiteaza la: design, imagini, aspect, infatisare, descrieri si grafica. Reproducerea este interzisa fara aprobarea lui Oana Lianu.

Persoanele si organizatiile pot, de asemenea, sa utilizeze materialul, dar trebuie sa solicite permisiune pentru a face acest lucru. Consultati pagina noastra de contact si contactati-ne.