Forever

Forever

Elemente de jazz, cafe concert, muzica clasica si folclor intr-un experiment muzical special numit Forever. Artista creeaza o simbioza perfecta intre voce si sunetul naiului, si atrage prin magia ritmului. Experienta „Forever” – Oana Lianu te poarta prin sunetul naiului intr-o calatorie muzicala inedita prin jurul lumii.

1. Autumn Leaves
2. Aux Champs Elysee
3. Ete Indien
4. Release Me
5. Blue Spanish Eyes
6. Dream a Little Dream of Me
7. Besame Mucho
8. Strangers in the Night
9. The Girl from Ipanema
10. Ciocarlia
11. Intermezzo (instrumental – nai, fluier, pian)
12. Ochi Chyornye
13. Katyusha
14. Kalinka
15. El Choclo
16. New York, New York
17. Summertime
18. Moscow Nights
19. O Sole Mio
20. Torna a Surriento
21. Hava Nagila

Supranumita Ciocarlia, Oana Lianu are o voce cu inflexiuni timbrale unice, acoperind peste 3 octave. De-a lungul carierei, spectacolele Oanei au fost la fel de diverse ca si stilurile muzicale pe care artista le abordeaza cu lejeritate, de la concerte de jazz – cafe, muzica clasica, folclor, colinde la invitatii in cadrul festivalurilor de muzica, atat in strainatate cat si in tara, in calitate de muzician si membru al juriului.

Albumul Forever este intruchiparea talentului artistei si descrie perfect maiestria cu care aceasta abordeaza arta muzicala.

In Catalog vei descoperi intregul univers Oana Lianu: albumele de folclor, jazz-cafe si colinde, dar si naiuri si publicatiile academice ale artistei.

Pret: 50 Lei

Comandă online